Heerlijk slapen & ondertussen besparen op je energierekening

Heerlijk het klokje rond slapen en ondertussen besparen op je energie rekening, wat zal je dan lekker dromen! Klinkt helemaal super, maar hoe dan? Er zijn super veel acties die je kunt ondernemen waardoor je woning beter geïsoleerd wordt. Eén van die dingen is goede raamdecoratie aanschaffen. In dit artikel vertel ik je er meer over!

Een goede nachtrust is niet altijd vanzelfsprekend. Je biologische klok speelt daarbij natuurlijk een grote rol, maar de inrichting van je slaapkamer én raamdecoratie ook zeker! Voor de slaapkamer zijn er meerdere opties wat betreft raamdecoratie. Maar hoe heeft deze raamdecoratie effect op mijn energierekening?

Isolerende plisségordijnen!

Allereerst de prachtige plisségordijnen. Kies de plisségordijnen voor je slaapkamer met een verduisterende stof, zodat de gehele kamer goed donker wordt. Bevorderd je nachtrust en slaapritme enorm. Door de verduisterende stof, wordt je kamer ook nog eens heel goed geïsoleerd. De honingraatstructuur houdt lucht vast tussen de stoffen, waardoor het weer buiten geen invloed heeft op de temperatuur in je kamer. Kies voor Top down Bottom up uitvoering, zo bedien jij beide kanten van je plisségordijn. Je bepaalt daardoor je privacy en je lichtinval!

Oh yes, overgordijnen!

Een andere hele geliefde keuze voor de slaapkamer zijn gordijnen. Rolgordijnen, vouwgordijnen, maar ook overgordijnen! Voor de slaapkamer zijn overgordijnen met een verduisterende stof de perfecte keuze. Het leuke is, dat overgordijnen een geluiddempende werking hebben! Heerlijk rustig slapen dus. De verduisterende gordijnen zijn in super veel mooie tinten te verkrijgen en maken de slaapkamer ook nog eens heel sfeervol.

 

Je kunt zelf de look van jouw gordijnen op maat bepalen. Kies voor een enkele plooi, een dubbele plooi of de super trendy waveplooi. De fantastische gordijnen van Veneta.com zijn ook te verkrijgen in de stof velvet/velours. Zo heb je een trendy slaapkamer én bespaar je ook nog eens op je energierekening. De keuze van stoffen en kleuren is eindeloos!

 

Kortom, heerlijk zorgeloos slapen in je trendy slaapkamer en ondertussen besparen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *