Heeft u net een huis gekocht of bent u van plan er een te kopen?

Bij de aankoop van een nieuw huis komt er heel wat bij kijken. Jammer genoeg is het niet enkel een huis kopen en de prijs daarvan betalen. Er komen nog heel wat andere kosten en administratieve zaken bij kijken. Denk maar aan de notariskosten maar ook de hypotheek is een zeer belangrijke factor om rekening mee te houden. Zelfs voor mensen die al meer als een huis hebben gekocht blijft het vaak ingewikkeld om de hypotheek te berekenen. Laat u daarom bijstaan door mensen die kennis hebben van zaken en die objectief kunnen oordelen. Ja kan advies vragen en beroep doen op hypotheekadviseurs.

Wat is een hypotheekadviseur?

Een hypotheekadviseur is iemand die voor zijn job bijna niets anders doen dan hypotheken berekenen. Dit zijn mensen die kennis hebben van zaken en die hier ook speciale studies voor hebben gevolgd. Naast het berekenen van uw hypotheek zijn zij ook adviseur. Wanneer je vragen hebt bij bepaalde zaken die je niet begrijpt zullen zij je een juist antwoord kunnen geven. Ook belangrijk is dat het buitenstaanders zijn waardoor ze objectief kunnen oordelen. Zij zullen steeds het beste adviseren in jou voordelen maar ze zullen ook eerlijk zijn en er geen doekjes om winden. Daarnaast zullen ze steeds de goedkoopste hypotheek berekenen en zeggen waar je best kan gaan voor een hypotheek af te sluiten.

Waar vind ik een goede hypotheekadviseur?

Het is belangrijk dat je bij een goede hypotheekadviseur gaat zoals vdHorn FD (Financiële Diensten). VdHorn zit in Ede en geeft naast hypotheekadvies ook verzekeringsadvies en pensioenadvies. Het is zeer gemakkelijk dat je ook eens ten rade gaat voor verzekeringsadvies wanneer je een woning gaat kopen. Je moet namelijk verschillende verzekeringen hebben en andere zijn dan weer ten volste aan te raden. Denk maar aan een brand- en diefstalverzekering die zeker een must zijn wanneer je een woning in jouw bezit hebt. Bovendien is er een verschil tussen particuliere en zakelijke risico’s. Tot slot is het niet enkel belangrijk om je te laten informeren over jouw pensioen wanneer het bijna zo ver is maar ook wanneer je jong bent en nog een lange loopbaan voor de boeg hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *