Goedkoop schoonmaakmiddelen inkopen voor uw onderneming

In welke sector uw onderneming zich ook bevindt, hygiëne blijft een van de belangrijkste aspecten. Of u zich nu bevindt in de horecasector, in de food sector, in de transportsector, in de zorg sector, in de kantoorsector, in de sport en wellness sector of in de industriesector. Een goede hygiëne is belangrijk. In dit artikel wordt er in gegaan waarom een goede hygiëne noodzakelijk is en waar u goedkoop schoonmaakmiddelen in kunt kopen voor uw onderneming.

Waarom is goede hygiëne zo belangrijk?

Een goede hygiëne is in eerste instantie belangrijk voor onze gezondheid. Waarom is hygiëne nog meer belangrijk?

  • Ter voorkoming van een verspreiding van parasieten;
  • Ter voorkoming van een verspreiding van bacteriën en virussen;
  • Ter voorkoming van ongewenste geuren op toiletten en doucheruimtes;
  • Om de voedselveiligheid te waarborgen in uw onderneming;
  • Om overlast van ongewenste dieren te voorkomen.

Voor bedrijven waar met voedsel gewerkt wordt is hygiëne erg belangrijk. Ook is een hygiënisch toilet erg belangrijk. Voor klanten is het niet prettig en hygiënisch om naar een toilet te gaan met een penetrante geur. Dit zal het imago van uw bedrijf ook niet ten goede komen.

Voorkom voedselvergiftiging

Jaarlijks zijn er in Nederland zo’n 500.000 tot 2 miljoen gevallen van voedselvergiftiging. De aanwezigheid van ongedierte is hier vaak een oorzaak van. Denk maar aan open containers, vuilnisbakken zonder deksel, etensresten en vuile vaat waar ongedierte onder andere op af komt. Ook door het slecht schoonmaken van koelingen bijvoorbeeld kan er voedselvergiftiging ontstaan.

Goedkoop schoonmaakmiddelen inkopen

Voor het goedkoop inkopen van schoonmaakmiddelen is het aan te raden om bij een schoonmaakgroothandel al uw schoonmaakmiddelen in te kopen. Een schoonmaakgroothandel heeft namelijk een groot assortiment aan schoonmaakmiddelen en kan het ook tegen de goedkoopste prijs aanbieden. Fayon is bijvoorbeeld zo’n schoonmaakgroothandel waar u goedkoop schoonmaakmiddelen kunt inkopen. Zij hebben een groot assortiment aan schoonmaakmiddelen, reinigingsmiddelen, schoonmaakartikelen, persoonlijke beschermingsmiddelen, hygiënepapier en disposables.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *