Goedkoop een pakket naar het buitenland versturen doe je zo!

We bestellen en verzenden steeds vaker goederen van en naar het buitenland. Grenzen vervagen, wat een groot voordeel is voor internationale webwinkels. Veel pakketten vanuit Nederland worden naar het buitenland verzonden. De wereld ligt hiermee aan uw voeten.

Maar voordat u een pakket naar het buitenland verstuurt, moet u rekening houden met een aantal aspecten. Elk land heeft verschillende invoerregels met betrekking tot douane. Elke vervoerder heeft ook andere eisen en voorwaarden. Hoe zorgt u ervoor dat iemand aan de andere kant van de wereld uw pakketje gemakkelijk kan ontvangen? Lees hieronder een paar tips.

Verpakking

U wilt natuurlijk dat uw artikel in goede staat bij de betrokken persoon aankomt, dus een sterke verpakking is essentieel. Zorg er daarom voor dat de verzenddoos een val van 1,5 meter kan doorstaan, vul deze optimaal met piepschuim of bubbelplastic (geen krant) en sluit de hoeken van de verzenddoos af met extra verpakkingstape. Zorg ervoor dat de doos groot genoeg is om het product te beschermen, maar niet te groot. Een grotere doos brengt ook meer kosten met zich mee.

Zorg ervoor dat je het juiste adres hebt

Het juiste adres is belangrijk voor het verzenden van uw product, maar adressen verschillen per land. Let hier dus op. Vermeld altijd het e-mailadres en telefoonnummer van de betrokken persoon op het verzendlabel.

Houd rekening met levertijden van internationale zendingen

Elke leverancier hanteert andere levertijden. Het is belangrijk om dit van tevoren goed te communiceren. Goedkoop pakket versturen doe je via CheapCargo. Met CheapCargo kan je gemakkelijk meerdere netwerken, zoals die van DHL en UPS vergelijken. Hiermee kan je erg snel zien wat voor jou de beste leverancier is. Je hebt altijd de keuze uit een normale zending, die waarschijnlijk wat langer duurt, en een Express zending, die waarschijnlijk duurder is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *