Gemakkelijk kerstshoppen vanuit je luie stoel

Om je zoektocht naar leuke kerstcadeaus wat gemakkelijker te maken hebben we 5 leuke tips voor je op een rij gezet.

1. Vintage automodellen

Veel mannen maar zeker ook vrouwen houden van mooie auto’s. Moderne auto’s zijn leuk om te hebben, maar wat dacht je van een leuk modelauto uit vervlogen tijden? Een mooi schaalmodel om als woonaccessoire in woon- of werkkamer te zetten.

2. Cow Parade koeienbeeldjes

Hou je van mooie beeldjes dan zijn de Cow Parade koeienbeeldjes erg leuk om te verzamelen. Het betreft met de hand beschilderde beeldjes van verschillende afmetingen met bijzondere designs. Een of twee beeldjes zijn al erg leuk om neer te zetten, maar pas op, je wilt er meer van hebben! Erg leuk om cadeau te geven of te vragen voor de feestdagen.

3. Kleine originele cadeau artikelen met een leuke twist

Je kunt ook kiezen voor een kerstcadeau dat je zelf niet zou kunnen bedenken. Een origineel cadeau bij een bijzondere winkel bestellen is ook een avontuur. Tenslotte weet je niet wat je zoekt en je laat jezelf dus ook verrassen met een leuk kerstcadeau.

4. Een wijnfleshouder met een leuk thema

Wil je een kerstcadeau geven dat met wijn te maken heeft omdat de ontvanger een wijnliefhebber is? Je hoeft niet op zoek naar die exclusieve wijn, maar kunt ook een wijnaccessoire geven zoals een wijnfleshouder. Er zijn hele leuke modellen verkrijgbaar met hobby’s of beroepen als thema.

5. Geef een belevenis

Je kunt natuurlijk ook een heel ander cadeau voor de kerst geven. Neem iemand mee voor een uitje. Rond de kerstdagen zijn ook veel musea en themaparken geopend. Hier kun je iemand ook een hele leuke dag mee bezorgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *