Geld besparen: Montis Charly in een nieuw jasje.

Jouw Montis Charly stoelen zitten nog lekker en zijn ze onmisbaar in je huis, maar slijtageplekken en vlekken zijn zich zichtbaar. Opnieuw stofferen is dan een goede optie.

Montis Charly weer als nieuw

Bij herstofferen kan je een versleten meubel weer maken alsof het net uit de winkel komt. Woonloods is gespecialiseerd in het herstofferen van Montis Charly stoelen. Hierdoor komt de Montis Charly stoel weer tot leven en voorkom je een dure aanschaf van een nieuwe stoel. Er wordt eerst gekeken of het binnenwerk en het schuim vervangen moet worden. Wat niet goed is, kan hersteld of vervangen worden. Daarna gaat de nieuwe stof eroverheen. Bij Woonloods heb je de keuze uit 120 verschillende kleuren een leersoorten en stofsoorten. Na dit proces zit de stoel weer als nieuw. Bij Woonloods heb je 5 jaar garantie op de stoffering en het binnenwerk. Daarnaast biedt Woonloods ook een snelle service. Wanneer de stoelen zijn geleverd, zijn ze vaak binnen 2 weken klaar. De kosten voor een Montis Charly stoel herstofferen kosten 395 euro.

Duurzaam en trendy kleuren

Naast dat je een hoop geld bespaart met het herstofferen van Montis Charly stoelen is het ook een duurzame oplossing. Dit is een van de trends op het gebied van eetkamerstoelen 2020/2021. Daarnaast zijn natuurlijke kleuren zoals diepgroen en koper erg trendy op het gebied van eetkamer stoelen. Daarnaast zijn zwart en antraciet ook erg stijlvol en tijdloos.

Renoveren Montis Charly

Laat jouw Montis Charly renoveren bij Woonloods. Zo zien je leren eetkamerstoelen er weer als nieuw uit waardoor je er weer jaren mee vooruit kan. Kijk ook op de webshop van Woonloods voor meer interieur inspiratie. Naast stoffeer service heeft Woonloods ook een breed assortiment aan eettafels, zitbanken, verlichting en nog veel meer. Neem contact op of maak een afspraak.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *