Deze relatiegeschenken doen het goed op de beurs!

Steeds vaker zijn we bezig met het bewust nadenken over duurzaamheid en het milieu. Dus waarom zouden we dit niet doorvoeren naar onze relatiegeschenken die we regelmatig weggeven? Zo zet je een stapje de goede kant op en help je mee aan een het verbeteren van het milieu. Maar wat is dan leuk om tijdens zo’n beurs te geven?

Tijdens een dag op de beurs, zal je veel nieuwe mensen ontmoeten en spreken. Ook de bezoekers zien op zo’n dag vele bedrijven en gastsprekers. Het is dan ook lastig om op te vallen tussen al die mensen, maar met relatiegeschenken kun jij je onderscheiden. Als de bezoekers naar huis gaan nemen ze vaak van alles mee. En met een uniek en handig geschenk blijf je zeker in gedachten. Bij Green Premium kan je vele duurzame geschenken vinden waaronder; jute tassen- gadgets of usb-sticks. Zo kom je ook nog eens over als een duurzaam bedrijf.

Promotie dankzij gifts

Uiteraard moeten de geschenken wel passen bij de onderneming en aansluiten of het thema van de beurs. Ondanks dat pennen en tassen het altijd goed doen, ben je zeker niet de enige die dit weggeeft. Met een mizu waterfles, notitieblok of koffiemok kan jij je echt onderscheiden. Zeker als deze bedrukt zijn met het logo of de slogan van het bedrijf en / of de beurs.

Handig om te delen

Je kan er ook voor kiezen om pepermuntjes, met het logo erop, uit te delen. Want het kan best wel eens voorkomen dat de bezoekers gedurende de dag op de beurs iets te snoepen willen hebben. Als ze dan iets pakken met jouw logo erop, zullen ze jouw bedrijf niet alleen onthouden, maar ook een positieve associatie er mee hebben. Grote kans dat ze dan nog een keer terugkomen en het contactformulier nu wel invullen.

Je kan ook gaan voor een interactieve gelegenheid, waarbij je de geschenken zelfs kan laten bedrukken met zijn of haar naam er op. Bijvoorbeeld op een tas of t-shirt. Dit alles in een duurzame verpakking,  zodat de mensen die bewust bezig zijn met duurzaamheid het geschenk zeker zullen waarderen.  Het is ook slim om bij de stand te vermelden dat jullie duurzaam bezig zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *