De leukste relatiegeschenken van 2020

Ben je op zoek naar een betaalbaar & luxueus relatiegeschenk wat ook nog eens een goede promotie is voor jouw bedrijf? Dan hebben wij voor jou een aantal leuke suggesties. Het is immers oktober en de Kerst is al weer in zicht. In dit artikel lichten we de opties uit voor de mannelijke ontvangers. Een relatiegeschenk wordt veelal gegeven aan gewaardeerde medewerkers of relaties als afsluiting van een mooi jaar. Ook voor het vieren van een jubileum of een evenementendag is het een mooie gelegenheid om jouw bedrijf wat publiciteit te geven. Steeds meer bedrijven zijn thuis in het personaliseren van items. Zij geven op professionele & prachtige wijze de mooiste bedrijfsnamen en – logo’s weer op verschillende items. Wat is nu een mooi artikel om te voorzien van jouw bedrijfslogo en waar heeft de ontvanger nu echt iets aan?

Hier wat suggesties op een rij! Immers is ontspanning het mooiste cadeau wat je jouw relaties kunt geven.

Een heren badjas met logo

Een heren badjas is misschien wel het meest geschikte relatiegeschenk wat gepersonaliseerd wordt aangeboden. Online kan je dit eenvoudig bestellen in verschillende professionele webwinkels. Allereerst omdat vrijwel iedere man een badjas draagt. Niet alleen in huis na een lange dag werken of het opstaan. Katoenen badstof badjassen worden ook veel gedragen in de sauna. Wat is er nu een beter geschenk dan een cadeau wat wordt gedragen in een gelegenheid waar veel mensen komen? Als de ontvanger in jouw sauna badjas van saunaruimte naar saunaruimte loopt blijft jouw bedrijf niet onopgemerkt. En dat is nu precies wat jij wilt als ondernemer. Het is handig om te kiezen voor een kleur badjas die goed afsteekt tegen de kleuren uit jouw bedrijfslogo. Zo valt je bedrijf lekker op!

Een sauna kilt met bedrijfsnaam

In deze hectische maatschappij is ontstressen en relaxen in een luxe welness complex of sauna helemaal hot. Steeds meer mensen laten heel regelmatig alle spanning even van hun afglijden tijdens een dagje sauna. De eerste suggestie voor een betaalbaar & luxe relatiegeschenk was de badjas met logo. Om het vandaag bij badgoed te houden is een sauna kilt met logo ook een geweldige optie. Een saunakilt is een luxe handdoek die je handig om je heen kunt slaan en is voorzien van klittenband sluiting. Zo kunnen mannen hip relaxen tijdens een dagje uit. Een saunakilt is vaak voorzien van handig opbergzakje zodat de noodzakelijke spulletjes mee de sauna in kunnen.

Een strandlaken met bedrijfslogo

Hoe bereik je nu in één keer een heel groot publiek met jouw relatiegeschenk? Precies, het strand. Tijdens de warme zomerdagen kun je over de koppen lopen en liggen we massaal hutje mutje op elkaar. Een strandlaken is onmisbaar en zichtbaar voor iedere voorbijganger. Laat jouw mooie bedrijfslogo borduren op een strandlaken naar keuze. Op deze wijze promoot jij jouw bedrijf en als je kiest voor een hip exemplaar zal jouw medewerker deze met trots om zich heen slaan aan de kust. Win-win dus.

Een combinatie van onze 3 cadeautips behoort ook tot de mogelijkheden uiteraard. De meeste saunakilts zijn van goede kwaliteit badstof katoen.

Bovenstaande relatiegeschenken zijn niet zo standaard als een bedrukte pen of fles wijn, maar wel heel functioneel & modern!

Wij zeggen: doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *