De grootste nailart trends van dit moment

Meerkleurige manicures

In 2020 was het noodzakelijk om buiten de kaders te leren denken, en in 2021 gaan mensen die mentaliteit toepassen op hun manicure door elk van hun nagels een andere kleur te schilderen. Dat voorspelt nagelkunstenaar Elle (wiens opdrachtgevers Blake Lively, Emilia Clarke en Laverne Cox zijn). “Dit is voor degenen die een gewaagde uitspraak willen doen,” zegt ze tegen Allure. En omdat de enige vaardigheid die deze trend vereist, is weten hoe je je eigen nagels te schilderen, is het veruit de gemakkelijkste manier om de aandacht te vestigen op je nagels. Plus, er is geen einde aan het verschillende potentieel neemt op deze trend: Houd al uw nagellak in dezelfde kleurenfamilie om een licht tot donker ombré-effect te creëren, gebruik een kleurenwiel om gratis tinten uit te kiezen, of laat enkele van de nieuwe nagellakcollecties uit 2021 tinten voor u cureren. Essie’s nieuwste creatie, de Not Red-Y For Bed collectie, is een lijn van rode, roze en gedempte blauwen in glanzende en metallic tinten (en het werd vroeg online gelanceerd). OPI en Olive + June zullen ook in de eerste maanden van het jaar collecties lanceren, dus er is genoeg om naar uit te kijken.

’Throwback ontwerpen’’

Nostalgie is om voor de hand liggende redenen ook in 2020 een belangrijke factor geweest; volgens nagelstyliste en OPI-onderwijzer Sigourney Nuñez laat dat ook in 2021 niet op zich wachten. “Daarom is er een golf van een retro-revival door middel van manicures die een knipoog naar de jaren ’60 en ’70 esthetiek geven,” zegt ze. “Dit wordt uitgedrukt door rustieke tinten in combinatie met pastelhelderheid en grafische, wervelende patronen die therapeutisch zijn om uit te voeren.” Enkele voorbeelden van tinten die Nuñez heeft gecombineerd om een van haar groovy ontwerpen te creëren zijn OPI’s Alpaca My Bags, Coral-ing Your Spirit Animal, You’ve Got That Glas-Glow, en Suzi Talks with Her Hands – samen creëren ze een kalmerende combinatie van beige, gedempte groenblauw en fel oranje.

Persoonlijke designs

Met stress op een historisch hoogtepunt zoeken mensen naar nieuwe manieren om zich te uiten, en daarom voorziet baan- en redactiekunstenaar Gina Edwards binnenkort een piek in de kalligrafie en andere handbeschrijvingen over manicures. Gezien de A-lijst mensen die al een fan zijn van deze groeiende trend, moet ze wel heel erg op haar hoede zijn. Jennifer Lopez droeg kalligrafische nagelkunst naar de American Music Awards in november, net als Billie Eilish in haar “Therefore I Am” videoclip. Wil jij deze nageltrends thuis namaken? Ga dan naar de nagel groothandel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *