De drie beste vergaderlocaties in Dordrecht

Opzoek naar een vergaderlocatie in Dordrecht? Lees hier verder!

De Remise

Wanneer je van historie houdt, is De Remise echt iets voor jou. De Remise is een rijksmonument die net zo’n mooie geschiedenis heeft als Dordrecht zelf. Het pand is inmiddels 140 jaar oud. Het gebouw was eerst een pakhuis, later een garage en later weer een kantoor. Sinds 2019 is De Remise omgetoverd tot lunchroom waar je terecht kan voor een lekkere kop koffie of een bagel. Daarnaast is De Remise ook beschikbaar voor vergaderingen en andere events. Er is een vergaderzaal die uitermate geschikt is voor groepen tot 12 personen. Er is aanwezigheid van een scherm en whiteborad. De zaal leent zich buitegewoon voor meetings, brainstormsessies maar ook voor workshops. Er zijn ook culinaire mogelijkheden. Het team van De Remise staat tijdens de vergadering voor je klaar voor koffie en gebak of een uitgebreide lunch. Alle zorgen worden uit handen genomen zodat jij je volledig kan focussen op de business. Opzoek naar vergaderlocatie Dordrecht? Neem contact op!

Adres: Grotekerksbuurt 31b

Merz

Merz is gevestigd in een autentiek pakhuis aan de ouderwerkhaven aan de rand van het centrum van Dordrecht. Het pand heeft diverse mogelijkheden. De capaciteit bedraagt 500 personen, dus naar een evenement of vergadering leent het pand zich ook voor verjaardagsfeesten, jubileums en recepties. Het restaurant heeft een verrassende kaart en een café met podium.

Adres: Korte Halkhaven 3

Postillion Hotel Dordrecht

Het Postillion Hotel Dordrecht is een perfecte locatie voor degene die liever buiten het centrum blijven. Het hotel is gelegen aan de A16 en beschikt over negen multifunctionele ruimtes die verschillen in capaciteit. Deze locatie heeft vijf vergaderhamer mogen ontvangen, het hoogs te behalen niveau van de congres- en vergaderclassificatie. Daarnaast heeft het hotel het Green Key Gold keurmerk voor duurzaam ondernemen. Het grootste voordeel van deze vergaderlocatie is de bereikbaarheid en de parkeergelegenheid.

Adres: Rijksstraatweg 30

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *