De beste beveiliging voor uw bedrijf of huis

Wanneer u een eigen bedrijf heeft dan is de beveiliging van uw bedrijfspand natuurlijk cruciaal. Ook kan het zo zijn dat u uw huis wilt beveiligen. Welk merk beveiligingscamera is nu het beste? Dat leggen we u graag uit in onderstaand blogbericht.

De meest bekende merken aan beveiligingscamera’s zijn de merken Dahua en Hikvision. Dahua is een van de grootste leveranciers van beveiligingscamera’s ter wereld. Zij houden zich continue bezig met het ontwikkelen van hoogwaardige producten die zich onder andere onderscheiden in kwaliteit en in prijs. Een Hikvision camera staat bekend om de makkelijke installatie en een kwalitatief goed beeld zowel overdag als ’s nachts.

Hikvision ip camera

Hikvision heeft enorm veel IP camera’s ontwikkeld. Zo kunt u bijvoorbeeld een Hikvision camera set kopen waar alles in zit wat u nodig heeft. Daarnaast zijn de Hikvision sets ook nog eens makkelijk te installeren. Het is letterlijk de stekker inpluggen en het werkt. Hikvision camera beveiliging is ideaal voor als u op vakantie bent of wanneer u niet op kantoor bent. Het voordeel van een Hikvision camera set is dat u gelijk een totaalpakket aanschaft. Hierbij kunt u kiezen uit een of meerdere camera’s. Alle camera sets zijn voorzien van een of meerdere IP camera’s, een recorder, een harddisk en kabels. Op de recorder kunnen er meerdere poorten aanwezig zijn, waardoor het mogelijk is om meerdere camera’s aan te sluiten.

Hikvision exir

Een echte uitblinker van de Hikvision camera’s is de Hikvision Exir. Deze camera bevat Ultra Low Light mogelijkheden. Hierdoor is het mogelijk om een perfect kleurenbeeld te creëren bij weinig licht. Alle modellen zijn voorzien van 120dB waardoor de camera onder alle lichtomstandigheden het juiste beeld kan geven. Hierbij zijn tegenlicht of weerspiegelingen dus geen enkele belemmering.

Dahua camera’s

Dahua camera’s worden ontwikkeld door een van de grootste fabrikanten op het gebied van Video Surveilance producten en oplossingen. Ook Dahua biedt zeer kwalitatieve producten tegen een aantrekkelijke prijs. Alle beelden kunnen worden opgenomen en worden terug gekeken via PC, telefoon, tablet of via een extern scherm rechtstreeks op de Dahua NVR.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *