korte termijn beleggen

4 manieren om in de zomer bij te verdienen

De zomervakantie van 2021 is weer bijna in zicht en voor veel jongeren geldt dat ze zich gaan vervelen. Nu kun je jezelf altijd wel vermaken maar een ding hebben jongeren gemeen geld verdienen is nooit verkeerd! Het is alleen moeilijk om iets te vinden wat je leuk vind om te doen. Daarom hebben wij nu 5 manieren op een rijtje gezet hoe dat jij (jongen & meisje) een extra zakcentje kan verdienen deze zomer.

Supermarkt

Een wat algemeen baantje om geld te verdienen is de supermarkt! Vaak is het werk echt niet zo erg en kan het best leuk zijn vooral als je met meerdere vrienden tegelijk moet werken. Maar je leer er natuurlijk ook nog nieuwe mensen kennen. Zo nu en dan een paar uurtjes werken is zeker niet verkeerd ten slotte krijg je ook nog niet eens zo slecht betaald bij de meeste supermarkten.

Krantenwijk

Daarnaast is een andere manier om geld te verdienen een krantenwijk. Vaak heb je verschillende vormen zoals folders, de ochtendkrant etc. Je kan meestal zelf je eigen tijd inplannen (behalve bij de ochtendkrant) en je krijgt er naar verhouding goed betaald voor. Een krantenwijk lopen is tenslotte echt niet zo erg in de zomer wanneer het lekker weer is. Zo kun je in de ochtend even je wijk lopen/fietsen en dan in de middag lekker gaan zwemmen met je maten!

Heitje voor karweitje

Verder is het ouderwetse heitje voor karweitje ook nog een manier hoe dat je aan wat extra geld kan komen. Ga gewoon langs de deuren en vraag of dat je iets mag doen voor een vergoeding. Een tip is om langs ouderen te gaan en bijvoorbeeld iets schoon te maken vaak vinden ouderen het erg leuk als kinderen langskomen. Zo hebben zij ook een beetje afleiding en daarnaast betalen ouderen vaak erg goed!

Sieraden maken

Voor meisjes zijn er ook genoeg manieren om geld bij te verdienen (in principe alle hierboven genoemde manieren ook) maar zo kan je ook sieraden maken en verkopen. Wanneer je erg handig bent met je handen en je kan mooie sieraden maken ga ze dan ook zeker verkopen! Vaak kan je bij een sieraden groothandel erg goedkoop de materialen inkopen zodat je winst hoger is. Maak een instagram account aan en laat deze promoten door jou en je vriendinnen!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *